Varmt Välkommen till Hella

38-11-
Svart
2011
Standard
Merit:


Stamtavla:
e. Taco vd Achterdijk
u. Glittra
ue. Castor v Bunswaard


Taco:
Är godkänd i Danmark med 42 poäng. Han har 3 absolut fantastiska gångarter. Hans mamma, Eefje vd Achterdijk är en helsyster till avelshingsten Dirk vd Achterdijk.
Taco har superpreferenter på såväl mödernet som fädernet genom dom fantastiska stona Violette vd Gathe och Reni v st ´t Hurkske. Hos sin förra ägare Hanna Normann Güngerich blev Taco en hel del tävlad i körning
Han tycker det är kul att jobba framför vagnen.
Emelie:
Är ett svart sto som var först ut att föddas 2011. Så vid skymning den 20 maj födde Glittra utan förvarning i hagen. Allt gick galant. Emelie har vi döpt efter en av Dia Psalmas låtar med samma titel. Vi tyckte att detta var en punk brud! Hon har ett jätte fint huvud och skulle passa som ett lovande avelsto här på Hella.

Men ett drömhem kom förbi och lilla Emelie flyttade 120823
All lycka till er!
Glittra:
Är ett svart sto född -07. Mäter 102cm. Hon är visad som bäst med 39p men har mer att hämta. Mamma Gloria är visad som mest med 42 p. Glorias pappa är den Hollänska hingsten Django vd Römer. Han har ett antal diplom döttrar efter sig och är även han visad med väldigt bra kritik. Som mest 44 p. Pappa Castor är en svart hingst på 105 cm och är född 1988 i Holland.
Castor har fått fram bl.a tre godkända hingstar,
Flinta af Jäboruder, Junibackens Martini och Dalsgårds Lord Gold. Dessutom har han över 15 diplomston efter sig.

Utställning resultat:
Arr Plats Datum Poäng Plac Domare/Merit

Avkommor:
Namn Född Kön Förg Efter Resultat