Varmt Välkommen till Hella

38-11
Svart
2011
Standard
Merit: 


Stamtavla:
e. William af Jäboruder
u. Veerle vd Pas
ue. Kevin v Bunswaard

William:
William godkändes -08 med 41p. Han gick etta i sin klass. William är efter Friso, en av Hollands bästa avelshingstar.  Williams mamma Arabesque v Spuitjesdom flytta till Sverig -04. I Holland har hon flera 1a premieavkommor. Arabesque är en halv syster till bl.a Walkure v Spuitjesdom, genom deras gemensamma mamma Superpreferentstoet Hymne v Spuitjesdom. Arabesque är snudd på Superpreferent själv. William är en helbror till 1a premiestoet Melodie vd Römer.
Elvira:
Är en litet svart dam som föddes tidigt på morgonen den 3 aug, mitt i flocken. Hon stod på krokiga ben men rejäla. Hon har växt på bra och är femenin. Visad på utställning när hon var 5 veckor gammal. Blev 2a på 37p och fin kritik till framtiden! Elvira är döpt efter ett svenska hårdrocksband. Men namnet kommer även från en Dansk kärleks historia från
1800-talet.
Veerle:
Är ett svart sto på 100cm.  Är visad med 40p. Hon är ett riktigt femenint sto, bra modell och bra behåring. Hon grundar sig i Marshwoods J- linje. Hennes far Kevin är en svart hingst som i Holland fått 1a premie. Han mäter 99cm. Kevin är livstidslicens och ett avelsindex på 14,31. Kevin var pappa till fölchampionvinnaren i Bergharen -05 där mer än 100 föl deltog!
Farmor Bloom har suffixet Kroon Pref. Veerles morfar Friso  är en svart 1a premie hingst. 101 cm hög och Prefrent. Friso har många framgångsrika avkommor i Holland, ett antal 1a premie-hingstar.

Utställning resultat:
Arr Plats Datum Poäng Plac Domare
Nord Köping 110911 88777 = 37 2/3 H.Persson

Avkommor:
Namn Född Kön Förg Efter Resultat