Varmt Välkommen till Hella

38-11-
Fux
2011
Standard
Merit: Championföl


Stamtavla:
e. Taco vd Achterdijk
u. Jasmina
ue. Roson


Taco:
Är godkänd i Danmark med 42 poäng. Han har 3 absolut fantastiska gångarter. Hans mamma, Eefje vd Achterdijk är en helsyster till avelshingsten Dirk vd Achterdijk.
Taco har superpreferenter på såväl mödernet som fädernet genom dom fantastiska stona Violette vd Gathe och Reni v st ´t Hurkske. Hos sin förra ägare Hanna Normann Güngerich blev Taco en hel del tävlad i körning
Han tycker det är kul att jobba framför vagnen.
Edward:
Är en rejäl fux hingst.
Är född tidigt morgonen den 15 juli. 4e och sista fölet från Taco detta år. Vi hade ett namn kvar från Metallica men när jag såg honom så kände jag direkt att de var en Edward. Edward the Great är ett samlings album från Iron Maiden. Så de är inte lätt att hålla sig till titlar men vi är kvar i rockens tema iallafall. Edward ser väldigt lovande ut och kommer att sparas för och se hur han utvecklas.
Såld 140413
Önskar All Lycka till, Han är en riktig pärla!
Jasmina:
Är ett fux sto och 102 cm hög. Jazza som hon även kallas är både riden och körd. Startad på trav, kvala in och körde 2 lopp. Även varit med på både dressyr o blåbärshoppning. Lugn och snäll. Jazzas mamma Janita är visad som bäst med 43p. Mormor Furunäs Benita är ELIT och morfar Furunäs Fernando är A-Premierad Pappan Roson är en fux hingst född -93 och B premierad, visad bäst med 41p och ch. hingst.

Utställning resultat:
Arr Plats Datum Poäng Plac Domare/Merit
Öst Skogslotten 121104 87787 = 37 2/3 E.Ljungstorp
Nord Köping 110911 88887 = 39 1/1 H.Persson/Champion föl

Avkommor:
Namn Född Kön Förg Efter Resultat


Bilder från utställningarna

3 Veckor nedan