Varmt Välkommen till Hella


38-09-0544
Svart
2009
Standard
Merit:

Stamtavla:
e. Talismna af Jäboruder
u. Sabrina v Liemeer
ue. On the Rocks of Marshwood
 


Talisman:
Är en svart hingst född -03 på Jäboruder och är Nocturnes 3e son i avel. Nocturne är den enda hingsten i Svensk avel efter den legendariske Mustang v Bunswaard. Talisman är själv 104 cm hög och har fantastiska gångarter, mycket resning och ett super temprament. En otroligt fin hingst.Talismans mamma Hartside Jenny är ett 1a premie sto i holland men kommer från England och tack vare hennes goda förärving så höjdes hon till Elit -09. Jennys stam fylls av Marshwood blod. Och man hittar lite längre bak den legendariska stoet Jessica of Marshwood.
Kråkan:
Första fölet som föddes på Hella -09. Den 14 maj kl 14.15 såg kråkan dagsljuset. En svart hingst med mycket utstrålning. Vi hade svårt att hitta ett passande namn då vi döper efter rock-titlar men vi tyckte att detta var en Counting Crowe. Som kommer från ett rockband från Usa. Vi har stora förhoppningar på kråkan och är såld som hingst till en tjej som kommer visa fram honom när tiden är inne. Vi håller alla tummar o tår!
Sabrina:
Är ett svart sto, född 2002 i Holland. Fick som 3 åring en 2a premie med föl vid sidan. Hon är efter den mycket kända On the Rocks of Marshwood. Sabrina är med i grunden på Hella.

Utställning resultat:
Arr Plats Datum Poäng Plac Domare/Merit

Avkommor:
Namn Född Kön Förg Efter Resultat